Skvělé

4,2 /5

Podle 56 hodnocení

Filtry

Podívejte se na mapu
Podívejte se na mapu (Penzion Zoja) - GPS: 50.5895500000000, 15.7881100000000
Hledat v okolí na dnešní noc

NabídkyRudník

Hotely Rudník

Ubytování poblíž – Penzion Zoja

Penzion Zoja

  • Javorník v Krkonoších Javorník 152 - Rudník, 543 72 Rudník, Penzion Zoja,Česká republika Česká republika - Zobrazit na mapě
4,2 /5
Skvělé
Typ hotelu: Penziony
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat ceny

Všechny rezervace jsou ihned potvrzeny. Žádné čekání, nejasnosti ani zbytečná e-mailová komunikace.

Sdílet tento hotel s přáteli

Rychlý popis

Penzion Zoja se nachází v obci Rudník v Královéhradeckém kraji, 21 km od polské Karpacze a nabízí sezonní venkovní bazén i výhled na hory. K zázemí penzionu patří lyžařská škola, lyžárna a restaurace. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Ve společných prostorách penzionu Zoja funguje bezplatné Wi-Fi. K vybavení patří i TV.

V penzionu je také sdílený lounge.

Přímo na místě si lze pronajímat jízdní kola a okolí ubytování je oblíbeným cílem milovníků lyžování nebo golfu. Penzion Zoja je vzdálený 20 km od Špindlerova Mlýna a 32 km od polského města Szklarska Poręba. Na letiště v Pardubicích je to 64 km.

Pokoje: 12

Důležité informace

Informujte prosím Penzion Zoja o svém předpokládaném čase příjezdu předem. Tuto informaci můžete napsat do políčka pro zvláštní požadavky při rezervaci nebo se obraťte přímo na ubytování. Kontaktní údaje jsou uvedeny v potvrzení rezervace.
Pro zaručení rezervace je třeba provést platbu předem bankovním převodem. Ubytování Vás bude kontaktovat po provedení rezervace a poskytne Vám instrukce ohledně bankovního převodu.
Při příjezdu do ubytování je vyžadována záloha na případné škody ve výši EUR 80 Záloha bude vybrána v hotovosti. Částka Vám bude vrácena při odjezdu. Tato záloha je vratná v hotovosti v plné výši a podléhá kontrole případných škod v ubytování.
V případě, že si rezervujete pobyt s platbou předem a vyžadujete fakturu, odešlete prosím požadavek spolu s fakturačními údaji firmy prostřednictvím sekce Zeptejte se.
V případě předčasného odjezdu Vám bude účtována celková částka za pobyt.
Parkovací místa jsou k dispozici podle dostupnosti.
V tomto ubytování se nemohou konat rozlučky se svobodou a jiné podobné oslavy.
Restaurace je uzavřena od ne, 15. listopadu 2020 do pá, 25. prosince 2020
Restaurace je uzavřena od ne, 03. května 2020 do po, 25. května 2020
Bazén č. 1: uzavřeno od ne, 01. listopadu 2020 do čt, 15. dubna 2021
Bazén č. 1: uzavřeno od ne, 03. května 2020 do po, 25. května 2020
Sauna je uzavřena od ne, 03. května 2020 do po, 25. května 2020
Hosté s pobytem na Silvestra si mohou za příplatek pronajmout společenskou místnost. Bližší informace si prosím vyžádejte přímo od ubytování.

Ceny pokojů od 31. prosince 2017 do 1. ledna 2018 zahrnují slavnostní večeři formou bufetu a láhev sektu.

Obědy a večeře jsou dostupné pouze na základě předchozí rezervace.

Zobrazit volné temíny

Čtyřlůžkový pokoj

Vybavení pokoje

Vyhřívaný bazén, Zvláště dlouhé postele (> 2 metry), Věšák na oblečení, Bazén s výhledem, Bazénová fólie/zastřešení, Topení, Odpadkové koše, Skříň nebo šatna, Posezení, Skládací postel, Sušák na prádlo, Koberec, Péřový polštář

Koupelna

Vlastní koupelna, Toaleta, Toaletní papír, Sprcha

Služby a další

Povlečení, Ručníky

Exteriér a výhled

Výhled, Výhled na bazén, Výhled do zahrady, Výhled na hory

Služby pro rodiny a zábava

Knihy, DVD, hudba pro děti

Děti do 2 let mají pobyt zdarma.
Děti do 9 let mají nárok na 10% slevu z ceny pokoje.

Apartmán se 2 ložnicemi

Vybavení pokoje

Možnost propojení pokojů, Péřový polštář, Topení, Koberec, Odpadkové koše, Vyhřívaný bazén, Rozkládací pohovka, Sušák na prádlo, Bazén s výhledem, Zásuvka u postele, Bazénová fólie/zastřešení, Zvláště dlouhé postele (> 2 metry), Pohovka, Skříň nebo šatna, Posezení, Věšák na oblečení

Koupelna

Vlastní koupelna, Toaleta, Toaletní papír, Sprcha

Jídlo a pití

Jídelní stůl, Varná deska, Skleničky na víno, Lednička, Kuchyňské potřeby, Mikrovlnná trouba, Rychlovarná konvice, Trouba, Kuchyňský kout, Jídelna

Služby a další

Ručníky, Povlečení, Ručníky/Povlečení za příplatek

Služby pro rodiny a zábava

Knihy, DVD, hudba pro děti

Třílůžkový pokoj s koupelnou

Vybavení pokoje

Topení, Skříň nebo šatna, Koberec, Péřový polštář, Posezení, Sušák na prádlo, Bazénová fólie/zastřešení, Věšák na oblečení, Zvláště dlouhé postele (> 2 metry), Vyhřívaný bazén, Odpadkové koše

Koupelna

Sprcha, Vlastní koupelna, Toaleta, Toaletní papír

Služby a další

Ručníky, Povlečení

Služby pro rodiny a zábava

Knihy, DVD, hudba pro děti

Po provedení rezervace budete mít kontaktní informace hotelu, včetně telefonu a e-mailu, k dispozici v on-line potvrzení rezervace, potvrzovacím e-mailu.

Vybavení – Penzion Zoja

Obecné

Vlastní parkoviště, Soukromé parkoviště, Parkování zdarma, Wi-Fi ve všech prostorách, Domácí zvířata povolena, Parkoviště

Aktivity

Půjčovna lyžařského vybavení, Šipky, Lyžárna, Golfové hřiště (do 3 km), Stolní tenis, Jízda na koni, Lyžařská škola, Lyžování, Cyklistika, Pěší turistika

Služby

Wi-Fi zdarma, Internet, Wi-Fi

Jídlo a pití

Bar, Dětská jídla, Gril, Restaurace, Speciální dietní menu (na vyžádání)

Bazén a wellness

Sauna, Venkovní bazén (sezónní), Venkovní bazén

Doprava

Jízdní kola (zdarma)

Služby na recepci

Turistické informace

Společné prostory

Sluneční terasa, Herna, Terasa, Knihovna, Zahrada, Společenská místnost

Služby pro rodiny a zábava

Televizní programy pro děti, Venkovní dětské hřiště, Knihy, DVD, hudba pro děti, Dětské hřiště

Úklidová služba

Denní úklid

Zázemí pro business

Fax/kopírka, Společenské prostory

Různé

Všechny prostory nekuřácké, Rodinné pokoje, Nekuřácké pokoje, Topení

Internet

Wi-Fi zdarma! Bezdrátové internetové připojení je dostupné v celém hotelu zdarma.

Parkování

Parkování zdarma! Soukromé parkování je možné zdarma v areálu hotelu (rezervace není nutná).

Podmínky – Penzion Zoja

Příjezd

Od 14:00 Do 20:00

Odjezd

Od 09:00 Do 10:00

Děti a přistýlky

Děti jsou v hotelu vítány.
Za dětské postýlky pro všechny děti mladší než 1 rok se neplatí.
Kapacita přistýlek na pokoji je 0.
Maximální počet hostů na pokoji je 6.
Kapacita dětských postýlek na pokoji je 0.

Zvířata

Domácí zvířata jsou povolena na požádání, za případný poplatek.

Platba na místě

Toto ubytování můžete zaplatit pouze v hotovosti.

Personál hovoří těmito jazyky:

       

Kontaktní údaje

☎ telefon
@ Email

Nejnovější hodnocení pro Penzion Zoja

    Všechna hodnocení (1)   recenze v jazyce: CS
    P
    • Jiné
    3,0 /5

    2019-05

    Apartmán: kuchyňka zcela nevybavená, prázdná, ani sklenička na vodu, natož na víno, bez možnosti použít vlastní rychlovarnou konvici.
    Personál: celý chod zajištěn 2 (!) osobami (úklid, strava, chod penzionu...) - obě nepříjemné
    Venkovní bazén: humorný bazénový řád, méně humorné - dětem na ŠVP neumožněn přístup (byl v ceně) s odůvodněním, že bazén není připraven,
    přestože se v něm koupali vedoucí. Vyhřívaný bazén je uváděn jako součást vybavení apartmánu...
    Strava: s výjimkou nechutného rizota velmi dobrá
    Venkovní prostory: velmi dobré, prolézačky, hřiště, ohniště (kromě opékání buřtů se zde spaluje také starý lakovaný nábytek, takže dobrou chuť)
    Den odjezdu: bez předchozího upozornění na ráno objednaní řemeslníci, takže z patra do patra se starými a novými postelemi, do toho 45 dětí ze ŠVP. Kufry vyneseny z pokojů ven bez toho, aby kdokoli upozornil učitele, bez toho, aby si děti vůbec stihly dobalit věci.
    Velmi výrazná pochybení: požadavek na přezouvání dětí na koberec nejen z přezuvek, ale také z ponožek!!! (co na to hygiena?)
    : kolem terasy velmi nebezpečné železné sloupky s velmi ostrými hranami (chybějící zábradlí)
    : neustálé zákazy, příkazy, okřikování a napomínání dětí ve zcela neopodstatněných situacích
    : sklepní bar určený k výuce - zcela nevyhovující (nedostatečné) osvětlení (co na to hygiena?)
    : v jídelně na baru absolutní prázdno, vč. pohledů, prostě ani sušenka....
    Celkové hodnocení: už nikdy více

    Užitečné?

    ano

    Apartmán se 2 ložnicemi

    Pohodlí a kvalita pokoje

    4.0

    Čistota

    4.0

    Zařízení

    3.0

    Poměr ceny a kvality

    3.0

    Přívětivost a způsobilost personálu

    1.0

Recenze a hodnocení obsažené na těchto stránkách jsou subjektivními názory zákazníků a dodavatelů. Nevyjadřují ani neodrážejí názor společnosti ehotelsreviews.com.
Tyto názory nemusí vždy souhlasit s názory společnosti ehotelsreviews.com.

Přidat recenzi – Penzion Zoja

Vaše zkušenosti velmi pomáhají jiným návštěvníkům. Ohodnoťte na stupnici 1–5 vybavení, které jste používali během pobytu v hotelu Penzion Zoja, a vyjádřete svůj názor. Váš názor je důležitý!

Děkujeme za sdílení vaší zkušenosti.

Vybavení – Penzion Zoja

Obecné

Vlastní parkoviště
Soukromé parkoviště
Parkování zdarma
Wi-Fi ve všech prostorách
Domácí zvířata povolena
Parkoviště

Aktivity

Půjčovna lyžařského vybavení
Šipky
Lyžárna
Golfové hřiště (do 3 km)
Stolní tenis
Jízda na koni
Lyžařská škola
Lyžování
Cyklistika
Pěší turistika

Služby

Wi-Fi zdarma
Internet
Wi-Fi

Jídlo a pití

Bar
Dětská jídla
Gril
Restaurace
Speciální dietní menu (na vyžádání)

Bazén a wellness

Sauna
Venkovní bazén (sezónní)
Venkovní bazén

Doprava

Jízdní kola (zdarma)

Služby pro rodiny a zábava

Televizní programy pro děti
Venkovní dětské hřiště
Knihy, DVD, hudba pro děti
Dětské hřiště

Úklidová služba

Denní úklid

Celkové hodnocení pokoje *

    Pohodlí a kvalita pokoje
    Čistota
    Zařízení
    Poměr ceny a kvality
    Přívětivost a způsobilost personálu

Shrňte svou recenzi do jedné věty.

Vaše recenze - Penzion Zoja *

Údaje popisující váš pobyt v hotelu Penzion Zoja

Toto pole je povinné

Pro přidání názoru se nemusíte přihlašovat, ale ve snaze o zachování vysoké úrovně prezentovaného obsahu se váš názor objeví na stránkách, až jej schválí moderátor. Má to za účel zabránit zveřejňování příspěvků obsahujících vulgarismy, spam, nebo když nesouvisí s daným objektem.

Pole označená * jsou povinná.

Proč ehotelsreviews.com?

Rezervujte teď, plaťtě později! Zrušení rezervace ZDARMA u většiny pokojů

Nestranná hodnocení

Nestranná hodnocení

Naše hodnocení hotelů vám pomohou najít tu nejlepší nabídku v té správné lokalitě.

Na webu ehotelsreviews.com naleznete nejširší nabídku hotelů

Na webu ehotelsreviews.com naleznete nejširší nabídku hotelů

Společnost ehotelsreviews.com nabízí na výběr z více než 600 000 hotelů ve více než 200 zemích.

Nejlepší ubytování na ehotelsreviews.com

Nejlepší ubytování na ehotelsreviews.com

Nabízíme více než jen hotely, objevte mnoho další možnosti ubytování.

Mluvíme vaším jazykem

Mluvíme vaším jazykem

Webová stránka v češtině a dalších 17 jazycích

Zobrazit tento hotel na mapě
Všechna hodnocení
Přidat recenzi
Hledat v okolí na dnešní noc
Není to ono? Pokračovat v hledání